Skjetten - Asker 2-0

3 poeng! Hurra!


For de offisielle versjonene av kampforløpet kan du gå inn på den offisielle siden. Versjonen du nå kommer til å få er høyst subjektiv, så som alle innlegg på denne bloggen må den tas med en klype salt.

Defensivt har vi grei kontroll. I alle fall i bakre rekke. Ved en anledning hadde de vel litt for god kontroll på en Askerspiller i midten der, og ingen av de la fingrene i mellom i taklingene, verken innenfor eller utenfor 16-meteren. Fireren setter i tillegg Asker i offside gang på gang. Det kan vi like!

Så kommer vi til den sagomsuste dritten i midten. Mange balltap denne kampen, noe undertegnede skal ta noe av skylden for. Jeg fikk underkjent av mor, og lover å øve på søk og presisjon. I første omgang sliter vi med timingen for når vi skal komprimere og når vi skal trekke ut. Sideforskyvning må skje mye fortere. Det skal tas med i betraktningen at vi stiller med 2 kanter som er nye i gemet, så bedre kommunikasjon er alfa omega. Det kan fikses. Velkommen til midten!

Offensivt pumpes mange baller uten særskilt adresse opp i midten bakfra. Ballen går mye på tvers før man til slutt blir presset til å spille den fra seg i en trengt posisjon. Sentral midtbane er ofte feilvendt når de får ball og bruker for lang tid på å finne gode løsninger fremover. Oppspill på breie kanter er med enkelte unntak fraværende. Kort fortalt synes jeg vi sliter angrepsmessig i 1.omgang.

I andre omgang kommer vi oss høyere i banen, og kommer til flere gode avlsutningsmuligheter. Juliane har satt i gang en finfin tradisjon, og får nettkjenning også denne kampen. Runder keeper elegant, får venstrefoten i posisjon og sender oss opp i 1-0. Minutter før slutt kommer det også et finfint innlegg fra venstrekanten. Siv, som timer løpet perfekt inn bak forsvaret til Asker, scorer etter alle kunstens regler! JubaJuba!

Vi kan med fordel helle litt syolje i det offensive maskineriet, men alt i alt er det rett og slett snasent å ta 3 poeng i en noe rufsete kamp.
Bra jobba jenter og gutter!

Ingen kommentarer: